Home / Fudbal / U NOVOM PAZARU I BOKS POSLE FUDBALA Na meču plejauta sa Borcem već na ulazu u tunel koji vodi za svlačionice domaćini zapačeli tuču

U NOVOM PAZARU I BOKS POSLE FUDBALA Na meču plejauta sa Borcem već na ulazu u tunel koji vodi za svlačionice domaćini zapačeli tuču

Novi Pazar radost 2

NOVI PAZAR (14.5.) –  Umesto da nastave radost (na slici) posle pobede u plejofu sa čačanskim Borcem (2:0) Novopazarci su na kraju meča, na samom ulazu u tunel, započeli tuču. Naočigled službenih lica jedan član domaćeg kluba snažno je udario fudbalera Borca, a sve je nastavljeno i u tunelu kada je policija intervenisala i sprečila teže posledice.

O tome šta se sve događalo u svlačionicama tek će se znati, ali je poznato da je policija Novog Pazara označila vinovnike i po nalogu nadležnog tužioca određeno je zadržavanje do 48 časova S.H. (46), E.M. (29) i M.P. (41), svi iz Novog Pazara zbog postojanja osnovne sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Posle incidenta u policiju su privođeni i fudbaleri Borca Stefan Mihajlović, Lazar Ivanović, Miroljub Kostića i Marko Marinkovića, ali posle datih izjava, pušteni su i vratili se Za Čačak sa ostalim fudbalerima Borca. S.V.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*