Home / Fudbal / U NIŠU PROMENADA ODBRANOM ČARAPANA Fudbaleri Napretka otišli kod komšija sa nadom u dobar rezultat ali su ubedljivo poraženi

U NIŠU PROMENADA ODBRANOM ČARAPANA Fudbaleri Napretka otišli kod komšija sa nadom u dobar rezultat ali su ubedljivo poraženi

NIŠ – Džaba su fudbaleri Napretka obećavali dobru igru i pozitivan rezultat protiv Radničkog u Nišu, a navijači se ponadali da će tako i biti, kada na terenu to nisu ispunili i otuda se vratili poraženi i natrpani golovima (4:1). “Meraklije” ih na terenu nisu osećali i zasluženo pobedili.

Kako su u Nišu igrali rezultat najbolje govori. Stalne priče da igraju dobro, da imaju potencijal da se svakome valjano suprotstave, demantuje jednostavno tabela Superlige. Posle odigranog 12. kola Napredak je na dvanasetom mestu, ostvario je 3 pobede, dva remija i sedam poraza.

– Sigurno nam je teško da odigramo utakmicu kada je počnemo sa dva poklonjena gola. Radnički je bio dominantan u prvom poluvremenu u kontaktu, u duelu i u agresiji. Mi iz nekih naših situacija kod 1:0 bili smo u prilici da damo gol, to nismo uradili i bili smo kažnjeni za svaku našu grubu grešku što je nedopustivo za superligaša i klub kao što je Napredak. U nastavku smo izašli da se borimo za ponos, za čast, za klub koji igramo, da se stabilizujemo i koliko toliko smo uspeli. Nama sada ostaje da se konsolidujemo, dogovorimo, pogledamo u oči, da analiziramo ovu utakmicu i da se pripremamo za dalje- istakao je trener Predrag Rogan, posle utakmice u NIšu. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*