NOVO
Home / Fudbal / STIGLA POTREBNA POJAČANJA Pre polaska na pripreme u Napretku je predstavljena prva grupa angažovanih fudbalera, a danas i upravo pristiglih

STIGLA POTREBNA POJAČANJA Pre polaska na pripreme u Napretku je predstavljena prva grupa angažovanih fudbalera, a danas i upravo pristiglih

KRUŠEVAC – U Napretku su pre polaska na drugi deo priprema u tursku fudbalsku meku Antaliju predstavili prva pojačanja koja su angažovana u ovom prelaznom roku, a danas je u klubu bila promocija druge grupe novajlija pristiglih ovih dana.

U prvoj grupi fudbalera koja je stavila autograme na ugovore sa Napretkom su: vezisti Milan Vušurović, koji je došao iz bugarskog prvoligaša Boteva i Miloš Mijić iz crnogorske Budućnosti, a levi bek Dušan Stević,stigao iz beogradskog Rada.

Danas su predstavljena nova pojačanja (na slici): golman Marko Kordić , došao iz crnogorskog Bokelja, a napadači Dejan Vidić pozajmljen je iz Crvene Zvezde a igrao je u Grafičaru, Slobodan Babić je stigao iz kraljevačke Sloge i Marko Mrkić iz niškog Radničkog.

– Zadovoljan sam pojačanjima I što je najvažnije došli su spremni I došli su sa zadovoljstvom u Napredak. Nisu došli kao neki ranije jer nemaju gde već sa srcem i to pokazuju od prvih dana- ističe Ivan Stefanović, šef stručnog štaba Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*