Home / Fudbal / PREPISALI EVROPSKU IGRU Fudbaleri Metalca i Napretka podelili bodove (2:2) ali su dobrom igrom oduševili gledaoce kraj malih ekrana

PREPISALI EVROPSKU IGRU Fudbaleri Metalca i Napretka podelili bodove (2:2) ali su dobrom igrom oduševili gledaoce kraj malih ekrana

MILANOVAC – Uzbudljivu i kvalitetnu utakmicu odigrali su Metalac i Napredak (2:2) koja je na momente ličila kao da su je akteri prepisana sa elitnih evropskih terena. Bila je agresivna, brza, lopta je samo letela ispred oba gola, stvoreno je i propušteno dosta šansi, viđeno mnogo lepih akcija i gledaoci su uživali pored malih ekrana.

Čarapanima se već u 7 minutu zatresla mreže kada je Pecelj opalio ispod prečke, ali je Spremo posle četiri minuta idealno poslužio Ivanića koji je manirom majstora poravnao rezultat. Gosti su poveli u 85 minutui kada se Spremo predstavio kao vrsni bombarder, ali prednost trajala samo minut kasnije iz kontranapada Cvetković je izjednačio.

– Bila je odlična utkmica. Ako gledamo realno imali smo dosta šansi, mogli smo da damo gol i posle voćstva..-kazao je Milan Đuričić trener Naapretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*