Home / Fudbal / U JAGODINU SA PREPOLOVLJENIM TIMOM Temnić gostuje kod bivšeg superligaša oslabljen zbog povreda petorice igrača, ali sa optimizmom

U JAGODINU SA PREPOLOVLJENIM TIMOM Temnić gostuje kod bivšeg superligaša oslabljen zbog povreda petorice igrača, ali sa optimizmom

VARVARIN (7.10.) – Kao novajlija među prvoligašima Temnić je dobrim igrama prijatno iznenadio ljubitelje fudbala, ali kako naporno prvenstvo odmiče javljaju se i prvi problemi sa povredama igrača. Pred naredno gostovanje kod ekipe Jagodine to je naročito izraženo jer čak petorica standardnih prvotimaca su nespremni za igru.

– Imamo maksimalne probleme jer su Matija Pavlović, Vlade lazarevski, Predrag Luka, Zoran Marušić i Igor Pavlović povređeni i veliko je pitanje da li će se neko od njih oporaviti i biti spreman za susret sa Jagodinom. Ono što mogu da kažem je da ćemo igrati sa maksimalnim zalaganjem i što možemo bolje- kaže Raca Jovanović, trener Temnića.

I dok su u stručnom štabu oprezni u prognozama i naglašavaju zabrinutost zbog problema koji su ih spopali, među fudbalerima ne kriju optimizam jer su uvereni da protiv ekipe sa začelja tabele mogu očekivati bodove.

– Atmosfera u ekipi je dobra, stabilna, znamo da smo novajlije u ligi, a Jagodina stari superligaš, međutim ne nosimo belu zastavu. Naš protivnik je pri dnu tabele, podmladio je ekipu, a neiskustvo se odrazilo na rezultate i iskreno se nadamo novim bodovima- kaže Dusan Vukajlović, pouzdani bekTemnića.  D.M.

 

 

 

 

 

 

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*