Home / Fudbal / U IVANJICU VAĐENJE ZA SUDIJSKU KRAĐU Fudbaleri Napretka oštećeni su protiv Partizana ali prikazana igra ih sokoli pred meč sa Javorom

U IVANJICU VAĐENJE ZA SUDIJSKU KRAĐU Fudbaleri Napretka oštećeni su protiv Partizana ali prikazana igra ih sokoli pred meč sa Javorom

KRUŠEVAC – Tendeciozno suđenje Danila Grujića nije dozvolilo fudbalerima Napretka da se razmahnu kao što su to činili protiv Partizana godinama unazad, ali igra koju su pružili nagoveštava da i sa skrpljenm timom trener Ivanović već je napravio jednu dobru celinu. Kakva je ona družina na gostovanjima lepa je prilika da se pokaže već danas protiv Javora u Ivanjici.

– Naš domaćin nije promenio puno igrača, sastav je od prošle godne i u ovom momentu imaju možda blagu prednost što su od nas uigraniji. Napretkovi igrači moraju da vole dres, da rade, da slušaju, da imaju srce i želju što su već pokazali protiv Partizana i zato sa Javorom gledaćemo da izvučemo što bolji rezultat- reči su Dragana Ivanovića, trenera Napretka.

U rekonstruisanom timu Napretka, napravljenim neposredno pred start novog prvenstva posle čudnog poraza u prvom kolu vratila se pozitivna atmosfera i u Ivanjicu se putuje sa optimizmom.

– Radimo dobro, znamo svoje dogovore i obeveze, zapećemo i potrudiću se da postignem gol- kaže Srđan Kočić, strelac gola protiv crno-belih koji je u Lazarev grad došao iz Kolubare. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*