Home / Fudbal / U DINAMU JOŠ NE ZNAJU DA LI ĆE IGRATI U ELITU Vranjanci počeli pripreme i ako još nisu načisto da li će dobiti para za takmičenje

U DINAMU JOŠ NE ZNAJU DA LI ĆE IGRATI U ELITU Vranjanci počeli pripreme i ako još nisu načisto da li će dobiti para za takmičenje

VRANJE – Fudbaleri Dinama plasmanom u Superligu napravili su najveći uspeh u istoriji kluba, hiljade ljubitelja fudbala u kraju oduševljeno ih je bodrilo i pozdravilo ali u klubu još nisu načisto da li će se uopšte i početi takmičenje u našem najelitnijem fudbalskom društvu.

– Problem su finansijska sredstva koja su potrebna za takmičenje u lokalnoj samoupravei za njih je kasa još zaključana. Obećana sredstva ne stižu, a o tamošnjem raspoloženju najbolje kazuje podatak da iz vrha grada klub nije dobio ni čestitku za veliki uspeh.

– Počeli smo pripreme i radimo ozbiljno, prvi deo ćemo sprovesti u našem gradu, a ako ne dobijemo obećani novac za takmičenje pitanje je da li ćemo otići negde da odradimo drugi deo. Ako nas i dalje opština bude ignorisala najverovatnije ćemo odustati od takmičenja u Superligi i prepustiti svoje mesto nekom drugom klubu. Žao nam je jedino navijača, ali neka pukne bruka- jasan je Dragan Antić, predsednik i trener Dinama.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*