Home / Fudbal / TRSTENIČANI HOĆE DA SLAVE U DERBIJU U gradu na Zapadnoj Moravi tema svih fudbalskih razgovora je utakmica sa kruševačkim Trajalom

TRSTENIČANI HOĆE DA SLAVE U DERBIJU U gradu na Zapadnoj Moravi tema svih fudbalskih razgovora je utakmica sa kruševačkim Trajalom

NIŠ (11.11.) – Trsteničani u derbiju 13. kola Srpske lige Istok dočekuje komšije, prvoplasiranu ekipu kruševačkog Trajala i uvereni su da mogu osvojiti bodove. Ishod je teško prognozirati, ali je sigurno da će susret biti rezultatski neizvestan.

Ukoliko ne bi pobedili „gumarcima“ bi se zaljuljala liderska pozicija jer paraćinsko Jedinstvo samo vreba takvu priliku zato moraju zapeti, a Trsteničani umeju dobro i nadahnuto da zaigraju i sigurno je da će gledaocima biti pune oči fudbala.

U 13. kolu sastaju se: Dunav-Rtanj, Tabane-Radnički, Timok-Budućnost, Jedinstvo (P)-Moravac Orion, Ozren- Pukovac, Trstenik-Trajal, Sinđelić-Car Konstantin, Radan-Jedinstvo (B). Prvi je Trajal sa 27, Jedinstvo (P) ima tri boda manje.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*