Home / Fudbal / „TROJKA“ ZA IGRU NA STADIONU JNA Brinući samo o svojoj mreži Napredak u prvom delu nije uputio nijedan udarac na gol Partizana

„TROJKA“ ZA IGRU NA STADIONU JNA Brinući samo o svojoj mreži Napredak u prvom delu nije uputio nijedan udarac na gol Partizana

Bunker 9

KRUŠEVAC (30.4.) – Pretežak je bio raspored fudbalera Napretka u prva tri meča plejofa, zato je i razumljivo što je doživeo tri poraza. Gubljenje bodova protiv najjačih protivnika nije razočaralo navijače koliko ih je zabrinulo što je već ustalio da igra bojažljivo, zatvoreno (na slici) nedostaje mu  inicijativa i ofanziva, ona kojom se jesenas dičio.

U susretu sa Partizanom to se naročito pokazalo u prvom poluvremenu, neumoljiva statistika kazuje da nije uputio nijedan šut ka golu protivnika, jer je previše brinuo da sačuva svoju mrežu, i u tom nastojanju uspeo. Tek kada je protivnik ubedljivo poveo okuražio se da krene i igra na drugoj polovini terena. jer se samo tako i postižu golovi.

– Prvo poluvreme dosta dobro za nas, očekivali smo inicijativu Partizana i tako je i bilo na početku. Ono što nije dobro je ulazak u nastavak meča, znali smo da će biti veliki pritisak, a dva brza gola su nas poremetila i nismo mogli da se vratimo. Mislim da je Partizan zasluženo pobedio- izjavio je Vuk Rašović, trener Napretka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*