Home / Fudbal / TRAJALU SE SMEŠI SRPSKA LIGA  Ukoliko pobede ekipu Rembasa iz Resavice “gumarci” overavaju titulu četiri kola pre kraja prvenstva

TRAJALU SE SMEŠI SRPSKA LIGA  Ukoliko pobede ekipu Rembasa iz Resavice “gumarci” overavaju titulu četiri kola pre kraja prvenstva

Temnic 13KRUŠEVAC (12.5.) – Fudbaleri Trajala, četiri kola pre kraja prvenstva u Zoni Zapad, ukoliko pobede ekipu Rembasa, koji se bore za opstanak, čeka promocija u novog člana Srpske lige Istok. “Gumarci” su dobrim igrama pobegli čak 13 bodova  pratiocu prokupačkom Topličaninu i zasluženo se sele u viši rang takmičenja.

Na začelju tabele jedino je poznato da Juhor iz Obreža ispada iz zone, a sve je zamršenije koja ekipa će mu se pridružiti. Dva derbija začelja tabele mogu mnogo toga pojasniti. Poljoprvrednik ako pobedi Bpšnjane beži sa pretposlednjeg mesta, a u Ćupriji ako Morava osvoji bodove aleksandrovačku Župu uvlači u borbu za opstanak.

U 26. kolu Zone Zapad sastaju se: SFS Borac-Topličanin, Lugomir-Kopaonik, Morava-Župa, Kosanica-Levač, Poljoprivrednik-Bošnjane, Trajal-Rembas, Žitorađa-Jedinstvo i Sloga-Juhor.  S.V.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*