Home / Fudbal / TRAJALOVA PRVA POBEDA KUĆI Tri pobede su „gumari“ ostvarili na gostovanjima, a protiv Borca su obradovali navijače na svom terenu

TRAJALOVA PRVA POBEDA KUĆI Tri pobede su „gumari“ ostvarili na gostovanjima, a protiv Borca su obradovali navijače na svom terenu

KRUŠEVAC – Pokazalo se da fudbalerima Trajala nije malerozan broj trinaest jer su baš u tom prvoligaškom kolu ostvarili prvu pobedu na svom terenu. Zato su imali golemih razloga radovanju su se protiv čačanskog Borca (2:1) majstorskim golovima Vesića i Jovanovića, osvojili važne bodove koji su ih pogurali da konačno pobegnu sa začelja i primaknu se sredini tabele.

Prikazanom predstavom zadovoljili su svoje strpljive navijače kojima se dopala igra i neviđeno izgaranje celog tima, ali posebno su za iskazano umeće posebno dugotrajnim  aplauzom nagrađivali Uroša Vesića, Aleksu Andrejića, Ivana Jovanovića, Nemanju Milisavljevića, Filipa Đurovića, Milana Gašića.. Prva pobeda kod kuće bila je povod za urnebes od radosti.

BRZO SMO PRIMILI DVA GOLA

– Tok utakmice je bio kako smo i predviđali, igrali smo u niskoj zoni, ali brzo smo počeli da žurimo u završnom pasu i dosta smo grešili, a to nije bio dogovor. U drugom delu smo pokušali da neke stvar ispravimo, ali primili smo dva gola brza gola i Trajal je zasluženo pobedio- rekao je Drko Rakočević, pomoćni trener Borca.

IGRAČI ISPOŠTOVALI DOGOVOR

– Mogu da budem zadovoljan sa odnosom, igrom i podrškom sa tribina. Igrači su imali veliku želju za pobedom, pružili su dobru partiju i ostvarili je. Pored dva gola propustili smo još tri, četiri stopostotne šanse. Analizirali smo dobro igru Borca, a igrači su ispoštovali sve dogovore- istakao je Goran Lazarević, trener Trajala. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*