NOVO
Home / Fudbal / TRAJAL „VOZI“ SIGURNO U derbiju Zone Zapad kruševački gumarci u gostima osvojili bodove protiv jedinog rivala Topličanina

TRAJAL „VOZI“ SIGURNO U derbiju Zone Zapad kruševački gumarci u gostima osvojili bodove protiv jedinog rivala Topličanina

ZONASI Fudbaleri trajala (zuti)

KRUŠEVAC (12.4.) – Fudbaleri Trajala pobedom u gostima nad jedinim pravim pratiocem na tabeli Zone Zapad, Topličainom u Prokuplju, još jednom su pokazali dominantnost i jasno stavili do znanja da im nema ravnog u ovom rangu takmičenja. Do sada u prvenstvu još nisu izgubili nijednu utakmiicu, a igrama koje pružaju i efikasnošću gotovo je sigurno da će na kraju ostvariti svoj cilj i preseliti u Srpsku ligu.

Na vrhu se dosta izbistrilo posle derbija u Prokuplju jer sada Trajal ima deset čak bodova prednosti, ali i na začelju tabele sve je jasnije. Juhor i Poljoprvrednik samo u teorji mogu opstati među zonašima. Nekada silni klub iz Obreža, jednog od najbogatijih srpskih sela, na čijim se tribinama redovno okupljalo i po hiljadu gledalaca, zapao je u teške finansijske nevolje i nije u minulom kolu ni putovao na utakmici u Rekovcu.

Rezultati 21. kola Zone Zapad: Rembas-Borac 2:1, Bošnjane-Jedinstvo 3:2, Župa-Sloga 1:1, Levač-Juhor (utakmica nije odigrana), Kopaonik-Žitorađa 7:0, Topličanin-Trajal 0:1, Lugomir-Poljoprivrednik 4:2, Morava-Kosanica 4:1. Na tabeli ubedljivo vodi Trajal sa 57, drugi je Topličanin sa 47, a dalje slede Kopaonik sa 36, a Lugomir 33 i Levač 30 bodova.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*