Home / Fudbal / TRAJAL “VOZA” SIGURNO Kruševački gumarci redom pobedjuju zonaške rivale

TRAJAL “VOZA” SIGURNO Kruševački gumarci redom pobedjuju zonaške rivale

 

Fudbaleri kruševačkog Trajala, novajlije u Zoni Zapad, igraju na visokom nivou, redom pobedjuju svoje protivnike i sada je prijateljima fudbala sasvim jasno da se nisu šalili kada su najavljivali da će ovo takmičenje u trku preskočiti.

ekipa-trajala

U minulom kolu gostovali su na vrućem terenu kod Rembasa u Resavici i nadmenom i znalačkom igrom „rudare“ očas na pleća bacili, a da se strelci nisu na momente poigravali rezultat je mogao biti i ubedljiviji.

– Pre utakmicu mislili smo da nam je to najteže gotovanje, ali ispalo je po rezultatu najakše. Domaćin je utakmicu počeo drsko, često i sa grubim prekršajima, ali smo ih igrom brzo smirili i celim tokom utakmice dominirali na terenu. Napravili smo dosta šanse koje su nisuiskoristili Vesić, Milosavljević, Petrović, Jovanović, a neke od njih je bilo teže promašiti nego postići gol- kazuje Bojan Milovanović, pomoćni trener trajala.

Kako prvenstvo odmiče, kao i svake godine, u Zoni Zapad klubovi iz Rasinskog okrug sve čvršće zauzimaju začelje tabele. Trenutno su tri poslednje ekipe Bošnjane, Juhor i Poljoprivrednik, a u komšiluku su im Župa i Sloga.

Iako su najavljivali iz bruskog Kopaonika ove godine borbu za sam vrh tabele brdjani često iznenade svoje navijače slabim igrama, pa mnogi zabrinuto vrte glavama jer se može desiti kao prošlogodišnje rezultatsko tavorenje.

Rezultati 11. kola:

Topličanin – SFS Borac 3:1, Kopaonik – Lugomir 2:2, Župa – Morava 3:2, Levač – Kosanica 0:1, Bošnjane – Poljoprivrednik 2:1, Rembas – Trajal 0:3, Jedinsvo – Žitoradja 2:1, Juhor – Sloga 4:3. Na tabeli vodi Trajal ima 31, Topličanin 27, Lugomir 20, SFS Borac 18, a levač 17 bodova.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*