Home / Fudbal / TRAJAL TREĆI PUT POGNUTIH GLAVA Novajlija među prvoligašima još se nije snašao u novom društvu i izgubio je na gostovanju od Sinđelića

TRAJAL TREĆI PUT POGNUTIH GLAVA Novajlija među prvoligašima još se nije snašao u novom društvu i izgubio je na gostovanju od Sinđelića

KRUŠEVAC – Fudbaleri Trajala, novi članovi Prve lige, od starta prvenstva igrali su tri utakmice, ali još nisu pobedili nijednog protivnika i bez bodova su na začelju tabele. Posebno brine što nisu postigli nijedan gol, a u minulom srpskoligaškom prvenstvu bili su najubojitija ekipa, koja je redom pobeđivala protivnike.

Poznavaoci fudbala su mišljenja da se još uhodavaju, da previše respektuju rivale, bojažljivo i taktički nepotkovano igraju, a da po imenima fudbalera imaju ekipu sigurno za sam vrh tabele. Na poslednjoj izgubljenoj utakmici protiv Sinđelića (1:0) pokazali su snagu, ali opet su napadači zaduženi za golove podbacili.

– Borbenost protiv Bežanije bila je na mnogo većem nivou nego na predhodnim susretima. U drugom poluvremenu smo ih „pregazili“, napravili smo četiri, pet šansi koje su otišle u nepovrat, a moramo ih koristiti da bi bilo rezultata. Gubimo stvarno bez veze- jasan je Milan Gašić, kapiten i sportski direktor Trajala. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*