Home / Fudbal / TRAJAL SE DOVEZAO DO TRONA Ubedljivim igrama u Zoni Zapad, četiri kola pre kraja prvenstva, kruševački „gumarci“ postali novi srpskoligaši

TRAJAL SE DOVEZAO DO TRONA Ubedljivim igrama u Zoni Zapad, četiri kola pre kraja prvenstva, kruševački „gumarci“ postali novi srpskoligaši

Fudbaleri Trajala 4

KRUŠEVAC (14.5.) – Šampionsku krunu u Zoni Zapad, četiri kola pre kraja prvenstva osvojili su fudbaleri kruševačkog Trajala i zasluženo se sele u Srpsku ligu Istok. Nadmenim igrama do sada su osvojili 69 bodova, 13 više od prokupačkog Topličanina, imaju 22 pobede, tri remija i samo jedan poraz, a gol razlika je više nego ubedljiva – 86:18!

I dok je prvak već poznat, na začelju tabele jedino je siguran putnik u niži rang takmičenja Juhor iz Obreža. Drugi, a možda i treći će se tek znati u samom finišu prvenstva, a konkurišu Rembas iz Resavice, Poljoprivrednik iz Počekovine, aleksandrovačka Župa, Bošnjane iz istoimenog sela, čuprijska Morava i Kosanica iz Kuršumlije.

Rezultati 26. kola Zone Zapad: SFS Borac-Topličanin 1:1, Lugomir-Kopaonik 0;4, Morava-Župa 1:1, Kosanica-Levač 4:1, Poljoprivrednik-Bošnjane 2:1, Žitorađa-Jedinstvo 4:0, Trajal-Rembas 3:0 i Sloga-Juhor 5:0. Na tabeli ubedljivo Trajal sa 69, Topličanin ima 56, Kopaonik 43, SFS Borac 39, a Sloga 38 bodova. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*