Home / Fudbal / TRAJAL „PUMPA“ REDOM   Kolo pre kraja prvenstva u Zoni Zapad “gumarci” se podičili jesenjom titulom

TRAJAL „PUMPA“ REDOM   Kolo pre kraja prvenstva u Zoni Zapad “gumarci” se podičili jesenjom titulom

gol

KRUŠEVAC – U vrhu tabele Zone Zapad i posle odigranog 14. kola ništa se nije promenilo, Trajal sigurno igra i kolo pre kraja prvenstva već se okitio šampionskom krunom. “Gumarci” na svakoj utakmici pokazuju izuzetnu efikasnost, tako su dobro “napumpali” i gol ćićevačke Sloge i primorali goste da pet puta  vade loptu iz mreže.

– Odlično smo igrali, mada moram da pohvalim i Slogu jer su u prvih četrdeset minuta dobar otpor pužili i ako smo rano poveli i poluvreme završili sa četiri gola prednosti. Ovom pobedom smo već jesenji prvaci, ali nas raduje i da smo nastavili sa izuzetno efikasnom igrom-  kazao nam je Zoran Ristić, trener Trajala.

Na ostalim utakmicama postignuti su očekivani rezultati, sve domaće ekipe pokazale su negostoljubivost prema svojim gostima i osvajale bodove. Zanimljivo je da su na poslednje tri pozicije klubovi iz Rasinskog okruga Juhor, Poljoprivrednik i Bošnjane i zimski odmor će provesti sigurno u velikim brigama.

-Rezultati 14. kola: SFS Borac – Žitorađa 5:0, Trajal – Sloga 5:1, Poljoprivrednik – Juhor 2:1, Kosanica – Jedinstvo 4:0, Morava – Rembas 1:0, Lugomir – Bošjane 1:0, Kopaonik – Župa 4:0, Topličanin – Levač (dloženo za 16.11.) Na tabeli vodi Trajal sa 40, Topličanin ima 33, a SFS Borac i Lugomir imaju po 24 boda.  S.V.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*