Home / Fudbal / TRAJAL POBEĐUJE SAMO U GOSTIMA Za razliku od svog terena gde nemaju nijednu pobedu „gumari“ su u Užicu zabeležili i treći trijumf

TRAJAL POBEĐUJE SAMO U GOSTIMA Za razliku od svog terena gde nemaju nijednu pobedu „gumari“ su u Užicu zabeležili i treći trijumf

KRUŠEVAC – Fudbalerima Trajala izgleda mnogo je lakše da igraju na gostujućim terenima nego na stadionu Mladosti, što je pokazala i pobeda protiv Slobode u Užicu (0:1). Pre toga su porazili u gostima ekipu Železnika, potom lidera na tabeli Inđiju, a kao domaćini još nemaju nijednu pobedu.

Igraju podjednako dobro i kod kuće i na strani, napadaju, stvaraju povoljne prilike, ali ih i u takvim situacijama gol neće, pa neće. U Užicu su odigrali dobro, hrabro i taktički mudro, na vreme postigli gol, a onda odoleli euforičnim napadima domaćina koga su ostavili i dalje na začelju da nosi fenjer.

– Bila je tvrda utakmica, odmah se videlo da Sloboda traži poslednju šansu da pobegne za začelja. Milisavljević je postigao gol u 36 minutu što nam je dalo snage da još bolje i organizovanije igramo i sačuvamo pobedu koja nam mnogo znači- kaže Miilan Gašić, kapiten fudbalera Trajala.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*