Home / Info / TRAJAL NIKADA NIJE NEČASNO RADIO Saopštenje kluba povodom izjave Mirka Poledice da su pod sumnjom za utakmicu protiv Jagodine  

TRAJAL NIKADA NIJE NEČASNO RADIO Saopštenje kluba povodom izjave Mirka Poledice da su pod sumnjom za utakmicu protiv Jagodine  

KRUŠEVAC – Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, Mirko Poledica, objavio je svoje informacije da su pod sumnjom dve utakmice Prve lige SrbijeKako on navodi, posebno zanimljiv je video sa meča Trajal – Jagodina, gde mogu da se primete čudne reakcije štopera Jagodine, Strahinje Jovančića, inače kapitena kluba. Kako Poledica kaže Jovančć je pri rezultatu 1:0 za Trajal u nekoliko navrata trapavo intervenisao, saplitao se, proklizavao i tako omogućavao šansu protivniku, koji to prvobitno nije iskoristio.

Mi postavljamo sledeće pitanje – da li je reakcija protivničkog igrača povod za sumnju da je Trayal namestio meč sa Jagodinom?

Fudbalski klub Trayal najoštrije osudje takve radnje u srpskom fudbalu ne samo u Prvoj nego i u Super ligi jer mi se nikada nismo bavili takvim nečasnim radnjama, dogovorima oko nameštanja mečeva i javno tražimo da se do detalja ispita sve u vezi te utakmice sa Jagodinom i pronadju krivci. Ne želimo da nas neko na ovaj način blati jer smo jedan od klubova koji se najčasnije i najpoštenije bori od samog početka a u prilog tome idu i poslednje tri utakmice gde smo osvojili samo bod. Da se time bavimo mi bismo u tri meča trijumfovali i ne bismo se borili za opstanak.

Čvrsto smo pri stavu da se što pre ispita ta sporna utakmica protiv Jagodine kao i oni koji imaju veze sa tim jer ponavljamo još jednom da smo mi klub koji od početka igra fer i pošteno i najoštrije osudjujemo svako nameštanje mečeva bez obzira o kojoj ligi je reč. Svako ko je došao u Kruševac video je da smo mi jedan dobro organizovan klub, da igrači imaju sve uslove, redovna primanja, premije i sigurno je da bi im išlo u prilog da pobedjuju ali mi ne želimo da na nepošten način uzimamo bodove i nameštamo utakmice jer to nikada nismo radili niti ćemo.

Svi koji sumnjaju mogu sve ovo da provere jer kod nas je sve transparentno, ali isto tako mogu da dodju u Kruševac kada Trayal igra i uvere se na licu mesta. Rado ćemo svakoga primiti kao pravi domaćini jer ako se malo bolje raspitate o FK Trayal niko vam neće reći da se ovaj klub bavi nameštanjem utakmica već da je to jedan od najbolje organizovanih klubova u Prvoj ligi Srbije. Ovom prilikom ogradjujemo se od svakog nameštanja mečeva i to najoštrije osudjujemo a od nadležnih tražimo da sve ispitaju i drastično kazne izbacivanjem iz lige sve one klubove koji se time bave. Mi odgovorno tvrdimo nikada nećemo učestvovati u tim nečasnim radnjama i ne želimo da nas stavljaju u isti koš sa klubovima koji to rade jer se od samog početka zalažemo za časnu i korektnu borbu isključivo na terenu- energično se navodi zvaničnom saopštenju uprave FK Trayal.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*