NOVO
Home / Fudbal / TRAJAL NA MUKAMA U PARAĆINU  Na startu nastavka prvenstva lider na tabeli Zone Zapad gostuju kod trećeplasiranog SFS Borca

TRAJAL NA MUKAMA U PARAĆINU  Na startu nastavka prvenstva lider na tabeli Zone Zapad gostuju kod trećeplasiranog SFS Borca

FK Trajal 5

KRUŠEVAC (10.3.) – Već u prvom kolu nastavka prolećne trke fudbaleri Trajala, vodeće ekipe na tabeli Zoni Zapad, imaju teško gostovanje u Paraćinu gde su gosti trećeplasiranog SFS Borca koji ume da bude neugodan na svom terenu. Zato je po mnogim poznavaocima zonaških prilika ovaj meč,  prognozerski rečeno – za tri znaka.

– Nismo izgubili do sada nijednu utakmicu, imamo samo jedan remi, a cilj ne krijem – hoćemo prvo mesto i selidbu u Srpsku ligu. Znamo snagu Borca, ali dobro smo se pripremili, ekipa je uigrana, što su pokazale kontrolne utakmice, i uvereni smo pozitivnom rezultatu- ističe Bojan Marjanović, pomoćni trener Trajala.

Teško gostovanje ima i jesenjii vicešampion Topličanin iz Prokuplja, koji putuje u Resavicu gde se sastaje sa Rembasom, ekipom koja teško gubi utakmice na svom terenu. Mnogo je zanimljivih susreta i među klubovima koji se bore za zonaški opstanak, a posebno „tvrdo“ biće u Bošnjanu, Obrežu, Ćićevcu i Rekovcu.

U 16. kolu sastaju se: SFS Borac – Trajal, Žitorađa – Poljoprivrednik, Sloga -Kosanica, Juhor – Morava, Jedinstvo – Lugomir, Rembas – Topličanin, Bošnjane -Kopaonik i Levač – Župa. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*