Home / Fudbal / TRAJAL MUKOM DOŠAO DO REMIJA Radost je bila velika jer su postigli protiv Zlatibora jedini gol u ovom prvenstvu i tako osvojili i prvi bod

TRAJAL MUKOM DOŠAO DO REMIJA Radost je bila velika jer su postigli protiv Zlatibora jedini gol u ovom prvenstvu i tako osvojili i prvi bod

KRUŠEVAC – Fudbalerima Trajala i dalje nedostaje igra po kojoj su bili prepoznatljivi, i dalje teško igraju i muče se po terenu. Tako je bilo pred svojom publikom i protiv Zlatibora (1:1), ali su uspeli da osvoje prvi bod, a sve posebno raduje što je vrsni majstor Nemanja Milisavljević postigao i prvi gol u ovom prvenstvu, koji kao da je bio preslikan od najlepših sa evropskih terena.

Gosti iz Čajetine, koji su isto tako novajlije u Prvoj ligi kao i Trajal, predstavili su se kao izuzetno čvrsta, zrela i organizovana ekipa, koja je znala šta hoće i nije joj padalo na pamet da se i posle voćstva brani i čuva rezultat. Imali su više šansi od i da nije bilo na golu domaćina odličnog golmana Stefana Stojanovića ostaje otvoreno pitanje je šta bi na kraju bilo.– Posle prvog gola da smo iskoristili zicer verovatno bi utakmica bila rešena u našu korist. Nismo se dogovorili da se branimo već da igramo i napadamo, ali malo smo se vratili kod primljenog gola, što je Napredak iskoristio i izjednačio. Čestitam kolegi Gošiću na prvom osvojenom bodu- rekao je Predrag Ristanović, trener Zlatibora.

– Zlatibor je ozbiljna ekipa i za razliku od nas odlično je ušao u takmičenje I jedan takav protivnik nije mogao da oslobodi naše igrače grča i da je ta kočnica bila jako prisutna. Nama ništa ne preostaje nego da se borimo, da vidimo da li su u pitanju limiti pojedinih igrača ili ćemo to probiti u nastavku prvenstva- kazao je Miljojko Gošić, trener Trajala. (Foto: Sanja NASTIĆ)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*