Home / Fudbal / TRAJAL MALO PRIKOČIO „Gumarci“ remizirali u varoši vina, a najveće iznenađenje je pobeda Morave nad lugomirom u gostima

TRAJAL MALO PRIKOČIO „Gumarci“ remizirali u varoši vina, a najveće iznenađenje je pobeda Morave nad lugomirom u gostima

UZBUDLJIVO Detalj sa utakmice u Bosnjanu

KRUŠEVAC (24.4.) – U prvenstvu Zone Zapad iz kola u kolo sve je jasnije kako će se ovogodišnja trka završiti. Trajal i dalje sigurano drži čelnu poziciju,  vodi sa  11 bodova prednosti nad Topličaninom, i pored remija sa Župom u Aleksandrovcu, ekipom iz donjeg dela tabele. tako da ga već mnogi vide kao novog srpskoligaša.

Među ekipama sa začelja tabele već su viđeni putnici koji se spremaju za niži rang takmičenja. Juhor iz Obreža je sa devet bodova betoniran na začelju, prvi komšija Poljoprivrednik ima 19, a bezbrižniji su Rembas sa 26 i Bošnjane sa 29 bodova. Morava je pobegla iz tog kruga zahvaljujući pobedi nad Lugomirom u gostima.

Rezultati 23. kola Zone Zapad.: Jedinstvo – SFS Borac 3:0, Rembas – Juhor 3:2, Bošnjane – Sloga 2:0, Levač – Žitorađa 2:1, Lugomir – Morava 2:3, Kopaonik – Poljoprivrednik 1:1, Župa – Trajal 2:2, Topličanin – Kosanica 3:0. Trajal vodi na tabeli sa 61, Topličanin ima 50, Kopaonik 37, a levač 36 bodova.  S. V.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*