Home / Fudbal / TEŠKO DA ĆE BITI RADOSTI „NA KROVU“ Fudbaleri Voždovca dočekuju Napredak koji je pored loše tradicije poneo optimizam

TEŠKO DA ĆE BITI RADOSTI „NA KROVU“ Fudbaleri Voždovca dočekuju Napredak koji je pored loše tradicije poneo optimizam

KRUŠEVAC – Dobro pamćenje treba da se ima da bi Čarapani registrovali kada su,  bilo gde, njihovi ljubimci, ostvarili povoljan rezultat protiv Voždovca. Godinama je tako unazad, kao i nedavno, kada su izgubili utakmicu na stadionu Mladosti. Tako su doživeli i katastrofaln poraz od Radničkog pred svojom publikom kada su se obrukali i umestu da daju protivniku golove tresli su svoju mrežu. Na krovu sutra ponovo gostuju i kažu, poneli su optimizam.

– Voždovac je u jako dobroj formi, dobro su vođeni, stabilni, sama činjenica da se bore za zlazak u Evrpu dovoljno govori o njihovom kvalitetu, ali moram nešto da kažem o utakmici sa Radničkim. Mene je, kao i svima u klubu taj poraz teško pao i nadam se da je našim igračima jedna prava opomena. Bez obzira na kadrovske probleme koje imamo moramo dosledno da reprezentujemo klub, to je naša obaveza- istakao je Zoran Milinković, trener. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*