Home / Fudbal / TEMNIĆU SE MREŽA SAMO NJIHALA Niški Radnički igrao je u Brzeću sa novim prvoligašem iz Varvarina i pokazao pravu ubedljivost (6:0)

TEMNIĆU SE MREŽA SAMO NJIHALA Niški Radnički igrao je u Brzeću sa novim prvoligašem iz Varvarina i pokazao pravu ubedljivost (6:0)

BRZEĆE (11.7.) – Na kraju dvonedeljnih priprema superligaš Radnički, po teškom i toplom vremenu,  odigrao je kontrolnu proveru sa novim prvoligašem Temnićem i pokazao zrelu i organizovanu igru, pobedio sa 6:0 (3:0), a rezultat je mogao biti i mnogo ubedljiviji da su realizovali sve stvorene prilike. Golove su postigli: Arsić u 29 i 62, Aksentijević u 30, Mrkić u 40 i Savanović u 49 i 52 minutu.

Fudbaleri iz pomoravske varoši odolevali su napadima u prvih pola sata, ali kada su Nišlije promenile igru i krenuli pasovima „do nogu“ mreža im se stalno njihala i za pola sata su primili pola tuceta golova. Koliko nisu bili kadri da se odupru ozbiljnoj i uigranoj ekipi superligaša najbolje svedoči podatak da su napravili samo dve poluprilike i isto tolkio puta uputili udarac na gol protivnika.  G.MINIĆ

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*