Home / Fudbal / TEMNIĆ ODLOŽIO UTAKMICU SA INĐIJOM Zbog stomačnih tegoba sedmorice fudbalera iz Varvarina susret je pomeren da se igra u utorak

TEMNIĆ ODLOŽIO UTAKMICU SA INĐIJOM Zbog stomačnih tegoba sedmorice fudbalera iz Varvarina susret je pomeren da se igra u utorak

BEOGRAD – Ostalo je još tri kola do kraja prvenstva Prve lige Srbije, a glavni kandidati za prelazak u najelitnije fudbalsko društvo su Proleter i Dinamo i dalje čvrsto drže svoje vodeće pozicije.  Ovog vikenda gostuju u Kragujevcu i Beogradu, ali igraju dobro u kontinuitetu i mala je verovatnoća da će ostati bez bodova.

Na začelju tabele Jagodina je odavno ispala iz lige, isto je i sa ČSK Pivarom, ali Temnić i pirotski Radnički još gaje nade da mogu da se iskobeljaju i nekako ostanu. Varvarince je spopala pred ovo kolo i druga muka – sedmorica igrača ima stomačne tegobe i morali su da odlože utakmicu sa Inđijom za utorak.

U 28. kolu sastaju se: Novi Pazar-Bežanija, Teleoptik-Radnički (P), Inđija-Temnić, Sinđelić-Dinamo, Jagodina-Budućnost, Radnički (K)-Proleter, ČSK Pivara-Metalac i TSC-Sloboda. Vodi Proleter sa 58, Dinamo ima 56, Metalac 51, TSC 45, a na začelju Jagodina sa 12, ČSK Pivara ima 22, Temnić 25, Radnički (P) 27 bodova.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*