Home / Fudbal / TEMNIĆ KAO DOMAĆIN REDOM POBEĐUJE Novajlija u Prvoj ligi igra sigurno i znalački, a fudbal koji prikazuje dopada se gledaocima

TEMNIĆ KAO DOMAĆIN REDOM POBEĐUJE Novajlija u Prvoj ligi igra sigurno i znalački, a fudbal koji prikazuje dopada se gledaocima

 

KRUŠEVAC (16.9.) – I ako svaku utakmicu gostuju, jer u svojoj varoši nemaju još uslove i utakmice moraju da igraju u obližnjem Kruševcu, fudbalerima Temnića to nije zasmetalo i sigurnom i znalačkom igrom redom pobeđuju svoje protivnike.

Posle pirotskog Radničkog, Bežanije, tako je prošla i dobanovačka Budućnost. Da ne bi navijači brinuli Rajković ih je obradovao već u prvom minutu, tačnije 40 sekundi (1:0), da bi valljano obavljeni posao overio Majdevac u 39 minutu (2:0).

– Primili smo gol samo što je počelo što nas je poremetilo, domaćin je onda došao do igre i povećao voćstvo. U nastavku smo krenuli sa dva špica, pokušali da  dođemo do rezultata, ali u tome nismo uspeli- kazao je Ivica Šimičić, trener Budućnosti.

– Sve taktičke zamisli odrađene na treninzima igrači su sproveli u delo i na tome im čestitam. Postigli smo na vreme golove, stvorili smo još nekoliko prilika ali propustili- istakao je Raca Jovanović, trener Temnića.  D.M.

TEMNIĆ – BUDUĆNOST  2:O  (2:0)

Strelci: 1:0 Rajković u 1, 2:0 Majdevac u 39 minutu. Stadion: „Radomor Mičić Miče“ u Kruševcu. Gledalaca: 1.000. Sudija: Stanko Ostraćanin (Kraljevo) 7. Žuti kartoni: Petrović, Majdevac (Temnić), Jaćimović, Smiljković (Budućnost.

TEMNIĆ: Jokić 7, Vukajlović 7 (M.Pavlović-), Radovanović 7, Žerjav 7, Lazarevski 7, Sibinović 7 (I.Pavlovć-), Majdevac 7, Stanojević 6,5 (Milenković 7) Petrović 7. Rajković 7, Luka 7,5.

BUDUĆNOST: Jadranin 7, Lučić 6, Jagodić 6,5, Đorđević 6,5 (Vukajlović-, Nedeljković  6,5, Jaćimović 7, Dimitrojević 7, Janjić 6, Dobrijević 6, Divac 6 (Koker-), Jeličić 6,5 Bastajić-).

Igrač utakmice: Predrag Luka (Temnić).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*