Home / Fudbal / TEMNIĆ IGRAO – SINĐELIĆ TRESAO MREŽU Varvarinski fudbaleri bili bolji, ali su ćerdali šanse, a gosti su imali dve, realizovali ih i završili posao

TEMNIĆ IGRAO – SINĐELIĆ TRESAO MREŽU Varvarinski fudbaleri bili bolji, ali su ćerdali šanse, a gosti su imali dve, realizovali ih i završili posao

VARVARIN (15.10.) – Petu utakmicu zaredom fudbaleri Temnića odigrali su jalovo i saldo im je samo osvojeni bod, a glavni razlog je ne slaba igra, već slaba realizacija napadača. Ta boljka naročito je bil izražena na minuloj utakmici s beogradskim Sinđelićem, pred svojom pubikom, koju su Varvarinci izgubili (0:2).

Samo u prvom delu Temnić je imao tri idealne prilike za voćstvo, i u nastavku slično, ali su napadači stvorene prilike kaaljerski ćerdali. Na drugoj strani Sinđelić je samo vrebao prvu priliku da iz kontre postigne gol, što je i učinio Topličića u 67, a Temniću je zapržio čorbu Cakić u 74 minutu i overio uspešno odrađen posao.

– Šta da kažem posle jednog ovakvog ovakvog poraza? Bili smo u prilici da napravimo rezultat već u prvom poluvremenu, ali umesto da vodimo u nastavku meča napravili smo dva kiksa u odbrani i possle smo jurili rezultat.Izgubili smo od jedne tvrde i dobre ekipe koja je sigurno kandidat za elitno takmičenja- kaže trener Raca Jovanović. (na slici).  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*