Home / Ostali sportovi / Košarka / TAVORENJE HRONIČNA BOLJKA Košarkaši Napretka vratili se pognutih glava i posle meča protiv ekipe iz sremskog sela Stari Banovci

TAVORENJE HRONIČNA BOLJKA Košarkaši Napretka vratili se pognutih glava i posle meča protiv ekipe iz sremskog sela Stari Banovci

Vojkan Milinčić

KRUŠEVAC (25.3.) -Na parketu je stara priča opet ispričana, kao i mnogo puta do sada u ovom prvenstvu, košarkaši Napretka vratili su se poraženi i od Dunava, ekipe iz sremskog sela Stari Banovci – 94:93 (22.17, 30:23, 20:21, 22:32).

Izgovori da ih rezultati neće, da ih sreća zaobilazi, više su besmisleni izgovori i malo ko ih shvata ozbiljno. Fali nešto drugo, a to je borbenost, zalaganje, htenje i želja za pobedom, a taj kvalitet u ekipi ima i pohvale zaslužuje samo Vojkan Milinčić.

Jasno je sve to i navijačima i zato se sada na tribnama okupi jedva oko trista ljudi, ali još im nije jasno šta su čelnici kluba mislili kada su bombasto najavljivali da su napravili tim za četvrto mesto – da li da to mesto na tabeli bude odozgo ili odozdo.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*