Home / Fudbal / TANKOM IGROM NE OSVAJAJU SE BODOVI Fudbaleri Napretka imali u Subotici dobrim delom igrača više, ali i to nije pomoglo da izbegnu poraz

TANKOM IGROM NE OSVAJAJU SE BODOVI Fudbaleri Napretka imali u Subotici dobrim delom igrača više, ali i to nije pomoglo da izbegnu poraz

KRUŠEVAC (10.9.) – Po imenima u Napretku odavno nije bilo kvalitetnijih igrača, ali „zvezde“ na terenu pružaju tanke igre i nikako da se uklope u jednu homogenu celinu sa organizovanom igrom već svi, kako navijači kažu – teraju na svoju stranu. Istina, u minula tri kola napravili su lepu seriju od tri trijumfa, ali je istina i da su te ekipe bile sa samog začelja superligaške tabele, a i tada nisu nešto naročito igrali.

Na gostovanju kod Spartaka u Subotici, koji je domaćin pobedio (2:1), Napredak je razočaravjuće slabo igrao, pogotovu vezna linija koja se „nije videla“, ali i u više navrata dosta nesigurna odbrana. Da dođu do povoljnijeg rezultata Čarapanima nije pomoglo ni što su od 66 minuta igrali sa igračem više. Da sve bude čudnije u tom periodu nisu uputili valjani šut na gol protiv rivala i poraz je bio neminovan.

– Spartak je bio bolji, više je želeo pobedu, što su i pokazali naročito u prvom poluvremenu, kada smo primili dva jeftina gola. U nastavku smo ušli angažovanije, nastojali da izborimo povoljan rezultat, ali to nije bilo dovoljno da nešto ozbiljnije uradimo- izjavio je posle utakmice Nenad Sakić, trener Napretka. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*