Home / Fudbal / TANKO KRENULI ALI CILJ JE JASAN Samo bod iz četiri meča nije zabrinuo rukovodstvo Napretka već je stručni štab Đorđevića dobio punu podršku

TANKO KRENULI ALI CILJ JE JASAN Samo bod iz četiri meča nije zabrinuo rukovodstvo Napretka već je stručni štab Đorđevića dobio punu podršku

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka u prva četiri superligška prvenstvena kola zabeležili su razočaravajuće rezultate jer su osvojili samo jedan bod, a gnev strpljivih navijača je poraz od Javora (2:4) na stadionu Mladosti. Tanak bodovni saldo nije zabrinuo rukovodstvo Napretka već su dali punu podršku stručnom štabu i šefu Dušanu Đorđeviću da rasterećeno nastavi sa radom i bude okrenut zacrtanom cilju, što je bio povod Konferencije za medije održane u Napretku.

– Klub je izdao saopštenje posle utakmice sa Javorom, ne zbog rezultata već igre koju smo prikazali. Nakon konsultacija i razgovora rukovodstva kluba svi smo jednoglasno stali uz stručni štab i igrače. Publika je bila nezadovoljna izdanjem ekipe, ali treba da veruje u kvalitet stručnog štaba i igrače koje je šef izabrao. Uvereni smo da ćemo postići u kratkom roku željene rezultate. Napredak nije klub koji će na prvoj prepreci odustati od ljude koje je sam izabrao i verujemo da ćemo ispuniti sve zacrtane ciljeve- rekla je Valentina Vasić, generalni sekretar Napretka.

Posle kazivanja generalnog sekretara o stavu rukovodstvu kluba, novinarima se obratio i šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

– Svakano da podrška prija. Svestan sam u kom sam klubu i da ozbiljni ljudi rukovode Napretkom. Posle  utakmica sam se obratio svima. To je bio gest odgovornog čoveka, ne čoveka koji želi da se povuče i ne želi da se bori. Znam da moja funkcija nosi veliku odgovornost, naišao sam na podršku sa svih strana i rekao sebi – ako je tako sada još jače. Još uvek nisam uspeo da uklopim tim po mojim zamslima nego sam kako su igrači dolazili. Ispostavilo se da je najgore bilo kada je bilo potrebno ds pobedimo onda smo se jednostavno raspali. Desi0 se meč na kome sam se pitao -“šta je ovo čoveče”-istakao je Đurđević.  D.M.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*