NOVO
Home / Fudbal / TANKA IGRA I NA GENERALNOJ PROBI Fudbaleri Napretka odigrali su u pripremnom periodu pet utakmica i nijednu nisu uspeli da pobede

TANKA IGRA I NA GENERALNOJ PROBI Fudbaleri Napretka odigrali su u pripremnom periodu pet utakmica i nijednu nisu uspeli da pobede

KRUŠEVAC – Od kada su počeli pripreme za nastavak superligaškog prvenstva fudbaleri Napretka odigrali su pet kontrolnih utakmica i nijednu nisu pobedili. Tri susreta su remizirali, na dva su poraženi, postigli šest, primili devet golova, a kako su igrali najbolje odslikavaju postignuti rezultati.

Pre odlaska u Tursku igrali su u Staroj Pazovi sa ekipom iz Republike Srpske, Zvijezdom iz Etno sela Stanišići (1:1), u Antaliji sa azerbejdzanskim Setubalom (1:1), Vorlskom iz Ukrajine (2:3) i slovačkim Trencinom (1:3). Tanki su bili i u generalnoj probi protiv milanovačkog Metalca (1:1).

– Meni ne znače mnogo utakmice u pripremnom periodu. To su mečevi na kojjima treba nešto postaviti, proveriti, videti kako funkcioniše kompozicija tima na delu. Sve je to na jednom drugom nivou i bez pravog takmičarskog smisla- ističe Milorad Kosanović, trener Napretka. (Foto: S.M.)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*