Home / Fudbal / TALIJA OKRENULA LEĐA TEMNIĆU Boginja sreće nije im naklonjena jer mnogo puta naprave šansu za gol, ali nikako i da zatresu mrežu

TALIJA OKRENULA LEĐA TEMNIĆU Boginja sreće nije im naklonjena jer mnogo puta naprave šansu za gol, ali nikako i da zatresu mrežu

VARVARIN (10.11.) – Osmu utakmicu zaredom u prvoligaškom prvenstvu fudbaleri Temnića nisu osetili slast pobede, a za to vreme ostvarili su samo četiri remija. Na mnogim mečevima imali su šanse da ih reše u svoju korist, ali očigledno Talija im je okrenula leđa.

Tako je bilo i na minulom susretu protiv Inđije. Krenulo su agresivno sa željom da što pre dođu do povoljnog rezultata, stvarali šanse, ali i početničkim potezima propuštali. Gosti su pobedu ostvarili golom Nikodijevića u 60 (penal) i 77 minutu posle brze akcije.

– Šta da kažem? Šta da kažem posle ovakve utakmice, kada posle toliko šansi ne uspemo da postignemo gol, onda po običaju sledi kazna. Samo bih još rekao da nas je Inđija zasluženo pobedila- kratak je bio Radmilo Jovanović, trener Temnića.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*