Home / Fudbal / TAKO BIVA KADA ČARAPANI ZAIGRAJU “MORAVAC” Fudbaleri Napretka odličnom igrom očitali lekciju Partizanu i pobedili

TAKO BIVA KADA ČARAPANI ZAIGRAJU “MORAVAC” Fudbaleri Napretka odličnom igrom očitali lekciju Partizanu i pobedili

KRUŠEVAC – Najveće iznenađenje superligaške jeseni je zasigurno velika pobeda fudbalera Napretka nad Partizanom na stadionu JNA (2:3). Zaigrali su fudbalski „moravac“, popularu igru iz nihovog kraja, i silni Partizan nije znao gde je. Istina, to je malo ko očekivao u fudbalskoj javnosti pogotovu posle tavorenja u celoj sezoni, ali odlazak trenera  Predraga Rogana, uoči ove utakmice, navijači Čarapana su jedva dočekali i nadaii se boljem.

Pogotovu je navijače obradovalo saznanje da je ekipu preuzeo Ivan Stefanović, Kruševljanin, bivši fudbaler i dugogodišnji pomoćni trener u klubu. Znali su da je popularni „Petlja“ veliki strateg koji ume da osmisli najmudrije taktičke varijante, kod koga su gledaocima uvek oči pune fudbala i nadali se da će to i sada učiniti i iznenaditi crno-bele u Beogradu. Isto kao kada je vodio ekipu i remizirao uoči dolaska šefa stručnog štaba Milorada Kosanovića.

– Pružili smo jednu izuzetnu partiju, momci zaslužuju sve čestitke jer su ispoštovali sve dogovoreno. U prvom poluvremenu Partizan je vodio, ali smo na terenu bili bolji, imali šanse. U poluvremenu smo se dogovorili da nastavimo istim ritmom, da tražimo igru i da jurimo drugi gol. Bog nas je nagradio da damo drugi gol, a u nadknadi treći i zasluženo pobedimo. Veoma sam srećan zbog dobre igre i velike pobede na stadionu JNA koju Napredak odavno nije ostvario- ne krije zadovoljstvo Ivan Stefanović, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*