NOVO
Home / Info / OSUDE ZA NAPAD NA FUDBALERE Saopštenja povodom incidenta u kome su napadnuti Napretkovi igrači Ibrahim Ndiaje i Semjuel Baha

OSUDE ZA NAPAD NA FUDBALERE Saopštenja povodom incidenta u kome su napadnuti Napretkovi igrači Ibrahim Ndiaje i Semjuel Baha

KRUŠEVAC – Povodom sinoćnjeg incidenta, koji se dogodio u Pionirskom parku u neposrednoj blizini stadiona Mladost, kada su verbalno i fizički napadnuti fudbaleri Napretka Ibrahim Ndiaje (na slici crveni) i Semjuel Baha stižu osude sa svih strana, a saopštenjima se oglasilo rukovodstvo Grada Kruševca, Fudbalski klub Napredak, navijači..

SAOPŠTENJE GRADSKE UPRAVE

– Povodom jućerašnjeg vandalskog napada u Pionirskom parku od strane grupe mladića na fudbalere FK Napredak iz Kruševca Ibrahima Ndiaja I Samuela Baha rukovodstvo Grada Kruševca najoštrije osuđuje ovakav čin nasilja.

Grad Kruševac je oduvek bio grad mladih, grad sporta I svi sportisti bilo koje državnosti su uvek bili dobro primljeni I prihvaćeni u našem gradu. Ne želimo da se ovako nešto nikad ponovi u Kruševcu, a zahvaljujemoo organima Policijske uprave Kruševac koji su pronašli počinioca ovog incidenta.

Fudbalerima našeg kluba želimo što brži oporavak I povratak na fudbalski teren I ostvarenju zacrtanih rezultata u ovoj fudbalskoj sezoni-.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST FK NAPREDAK

– Povodom incidenta koji se sinoć, u nedelju 10.02.2019.godine oko 19:00 časova dogodio u blizini Pionirskog parka u Kruševcu, kada su napadnuti fudbaleri Ibrahim Ndaje i Semjuel Baha, izdajemo sledeće saopštenje:Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje svaki napad, pritisak, nasilje i svaki drugi način ugrožavanja bezbednosti ljudi. Osuđujemo svaki čin nasilja ikada, igde i prema bilo kome i jednostavno ga smatramo neprihvatljivim. Napad na naše fudbalere je delo huligana, koji će u skladu sa Zakonom odgovarati za delo koje su počinili.

Napad nije imao rasističku pozadinu. Ujedno se zahvaljujemo brzoj i pravovremenoj reakciji priprednika Ministarstva unutrašnjih poslova policijske uprave Kruševac, koji su maksimalno profesionalno reagovali, i učinili sve da se počinioci ovog gnusnog dela pronađu, kao i da se naši igrači koliko,toliko osećaju sigurno i bezbedno

Ujedno se zahvaljujemo svim navijačima Fudbalskog kluba Napredak, građanima Kruševca, i cele Srbije koji su najopštrije osudili ovaj čin i dali svoju maksimalnu podršku našim fudbalerima-.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*