Home / Info / SVAKA ČAST BAČKOPALANČANIMA Stručni štab i rukovodstvo fudbalera Bačke odlučili da pripreme za nastavak prvenstva odrade kod kuće

SVAKA ČAST BAČKOPALANČANIMA Stručni štab i rukovodstvo fudbalera Bačke odlučili da pripreme za nastavak prvenstva odrade kod kuće

BAČKA PALANKA (9.1.) – Za razliku od mnogih naših superligaša, od kojih je većina u dugovima do guše, a koji odlaze na pripreme u tursku Antaliju, rukovodstvo i stručni štab Bačke odlučio je da se za nastavak prvenstva Superlige fudbaleri pripremaju na svom stadionu (Foto: FK Bačka).

Domaćinsku odluku Bačkopalančani su doneli posle najave stručnjaka Hidrometeorolškog zavoda koje kazuju da će vremenski uslovi i kod nas biti povoljni za rad, potom su lako pronašli protivnike za kontrolne mečeve, a pored toga u svom gradu imaju sve uslove za kvalaitetan rad.

– Svaka čast Bački, napravila je pravi potez i uštedela novac. Mnogi kasno uvide da tek posle Antalije bude problema jer tamo su radili pod idealnim vremenskim uslovima, a februar je ovde hladan, bude snega i onda prođe mnogo vremena da se prilagode našim uslovima, čemu onda pripreme. Veliki je kvalitet i da fudbaleri rade, a da se ne odvajaju od porodica i zato mislim da je primer Bačke poučan i mnogi trebaju da ga slede- kaže Pavle Jeftić, bivši ubojiti golgeter, a sada trener. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*