Home / Fudbal / SUĐENJE PO RECEPTU SRĐANA OBRADOVIĆA U derbiju prvenstva Zone Zapad domaći Topličanin imao dva penala ali je pobedio SFS Borac

SUĐENJE PO RECEPTU SRĐANA OBRADOVIĆA U derbiju prvenstva Zone Zapad domaći Topličanin imao dva penala ali je pobedio SFS Borac

NIŠ – U pretposlednjem kolu Zone Zapad, vodeće ekipe sa istim brojem bodova, prokupački Topličanin i SFS Borac iz Paraćina, igrali su derbi prvenstva jer je ishod utakmice odlučivao ko će se preseliti u Srpsku ligu. Domaćinu je odgovrao i nerešen ishod da se preseli u viši rang takmičenja, a gostima samo pobeda. U krajnje uzbudljivoj utakmici radovali su se kao gosti zasluženo Paraćinci (0:1) i ako su za protivnika imali i tendeciozno suđenje.

– Sudija Dušan Miladinović iz NIša jednostavno rečeno oponašao je čuvenog kolegu Srđana Obradovića. Pr vi penal za domaćina je postojao i dosuđen je već u 11 minutu, ali posle toga, od 23 minuta kada smo postigli gol, sudija Miladinović bio potpuno naklonjen domaćinu. Na sve načine nas je sputavao u igri, a kada ništa nije mogao da uradi svirao je smešniji penal od onog koji je dosudio Obradović u Subotici i to u nadoknadi, u 96 minutu.Tada je prekid utakmice trajao sedam minuta. Na kraju imali smo sreće da je na našem golu bio izvrsni golman Ostojić koji je manirom vrhunskog majstora odbranio oba jedanaesterca- ne mogu Paraćinci da sakriju gnev arbitražom na utakmici i pored velike radosti zbog pobede i plasmana u Srpsku ligu Istok.

Rezultati 29. kola: Levač-Jastrebac 3:2, Sloga (Ć)-Župa 2:5, Topličanin-SFS Borac 0:1, Jedinstvo-Kosanica 1:2, Žitorađa-Kopaonik 3:2, Morava-Poljoprivrednik 5:0, Bošnjane-Lugomir 2:1i Sloga (D)-Napredak 4:2. Prvi je SFS Borac 75, Topličanin ima 72, Sloga (D) 55, a na začelju su Pljoprivrednik 11, Sloga (Ć) 23, Bošnjane 26, Žitorađa 29 bodova. N.S.

Jedan komentar

  1. Znači Miladinović nije obavio povereni mu zadatak.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*