Home / Fudbal / SUDIJE U BOLJEVCU SPASILA POLICIJA Gužva je nastala kada je sudija Đurđević svirao penal za goste, a posle se branio crvenim kartonima

SUDIJE U BOLJEVCU SPASILA POLICIJA Gužva je nastala kada je sudija Đurđević svirao penal za goste, a posle se branio crvenim kartonima

NIŠ (10.9.) – Sinđelić I posle četvrtog kola vodi na tabeli Srpske lige Istok vodi na tabeli sa maksimalnim brojem osvojenih bodova i kako prvenstvo odmiče pruža sve bolje partije. Na tabeli ga prati paraćinsko jedinstvo koje je pobedilo ekipu Rtnja, ali na toj utakmici bilo je dosta problena i sudije je morala da štiti policija.

Fudbaleri Rtnja su na vreme poveli, već u 10 minutu, gosti su poravnali početkom drugog dela utakmice, a konačan rezultat Paraćinci su postavili u 81 minutu sa bele tačke.Tada je i nastala gužva, Boljevčani su žustro protestvovali i sudija Nemanja Đurđević iz Kruševca pokazao im je dva crvena kartona. Meč je nekako priveden kraju, ali je sudije sa terena izvela policija i bila uz njih dok nisu napustili Boljevac.

Rezultati 4. kola: Rtanj-Jedinstvo (P) 1:2, Radan-Timok 2:1, Ozren-Tabane 1:1, Trstenik-Dunav 3:1, Sinđelić-Radnički 4:1, Car Konstantin-Budućnost 1:1, Trajal-Moravac Orion 1:0 i Pukovac-Jedinstvo 0:0. Na tabeli vodi Sinđelić sa 12, Jedinstvo (P) i Radan imaju po 9, a na začelju je ubedljivo Timok sa jednim bodom. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*