NOVO
Home / Fudbal / SUDIJA STOPIRAO PUT U EVROPU Ogorčeni deljenjem (ne)pravde Bojana Nikolića fudbaleri Napretka hteli da napuste teren u Lučanima

SUDIJA STOPIRAO PUT U EVROPU Ogorčeni deljenjem (ne)pravde Bojana Nikolića fudbaleri Napretka hteli da napuste teren u Lučanima

LUČANI (18.5.) – U direktnom susretu plejofa za učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, odigranoj u dragačevskoj varoši, fudbaleri Mladosti su pobedili Napredak (3:2) i postigli najveći uspeh u svojoj istoriji, ali sa velikom mrljom jer je glavni sudija Bojan Nikolić iz Kragujevca, po opštoj oceni direktno uticao na postignuti rezultat.

Ove godine na mnogim utakmicama upamtiće se otimanje bodova Napretku, a posebno se u tome istakao Bojan Nikolić (na slici), jer je kao protiv Mladosti, isto tako je pomogao Crvenoj Zvezdi da pobedi u Kruševcu. Na meču u Lačanima dosudio je četiri penala, ali još najmanje dva, mnogo ubedljivijih od dosuđenih, nije svirao za Napredak.

Ogorčeni i razočarani takvom arbitražom fudbaleri Napretka krenuli su da napuste teren (na slici), ali na insistiraje stručnog štaba nastavili su meč. Kakav je bio penal kod  pobedonosnog gola za Lučance najbolje svedoči smeh u gledalištu. Posle meča Kruševljani su dugo plakali i čudili se kako tako nešto može da se dogodi na tako važnoj utakmici.

– Godinama redovno pratim fudbal, ali takvav drski bezorazluk od jednog sudije do sada još nisam nikada video. Prava je sramota to bila, bruka, ponižavanje igrača, ismejavanje i brutalno otimanje bodova, po prikazanoj igri daleko boljem timu. Nikolić je izgleda deligiran da spreči Napredak da ne izađe u Evropu i ako je to po igrama zaslužio. Vreme će sigurno pokazati ko to radi, i zašto to čini jednom zdravom i uzornom klubu, koji je po organizaciji, finansijskoj stabilnosti, stručnom radu i mnogo toga još, sigurno oličenje u našoj zemlji- kazao nam je Pera Pavlović, ugledni poznavalac fudbalske igre.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*