Home / Fudbal / SUDIJA NIKOLIĆ I PARTIZAN POBEDILI ČARAPANE U 93 minutu Napredak izgubio priznatim pogotkom i ako lopta nije prešla gol liniju

SUDIJA NIKOLIĆ I PARTIZAN POBEDILI ČARAPANE U 93 minutu Napredak izgubio priznatim pogotkom i ako lopta nije prešla gol liniju

KRUŠEVAC – Sudija Bojan Nikolić iz Kragujevca nekoliko puta je sramnim suđenjem otimao pobede fudbalerima Napretka, sputavao im igru, ponižavao na terenu, a to je činio i juče protiv Partizana (2:1). Čuvena je bila ona utakmica u Lučanima kada je izmišljao penale i zaustavio Čarapane da idu u Evropu, što je kasnije potvrdila u svom saopštenju i Komisija za suđenje, ali ga i dalje delegira, a on nesmetano tera po svom ustaljenom sramnom aršinu.

Bruku je napravio protiv Partizana u Begradu, kada je priznao pobedonosni pogodak domaćinu u nadoknadi vremena, a da lopta nije prešla gol liniju! Džaba je Napredak poveo, potom pogodio i stativu kada je sudija delio nepravdu. Seckao je igru Čarapana, kočio napade, izmišljao prekršaje oko šesnaesterca, jedostavno terao celo vreme vodu na vodenicu crno belih da bi ih na kraju častio golom koji nisu postigli.

– Zadovoljan sam i ponosan na moje momke, koji su dobru utakmicu odigrali u užasnim uslovima. Uz malo više sreće mogli su da povedu sa 2:0 i bilo bi gotovo, ali su kasnije mogli i da prime tri, četiri gola. Ono što mi smeta i zbog čega mi je žao je način na koji se ova utakmica vodila, privodila kraju i kako se završila. Da li moraju uvek da se umešaju neki ljudi koji nemaju veze sa sportom, sa moralom još manje, ali ne znam, možda dobiju naređenje da moraju tako. O tome ne bih, ali gorak je ukus, osećam da i publika to ne može da podnese, to je nešto što se radi protiv ovog sporta i zbog toga je sve manje gledalaca, danas je bilo jedva hiljadu- izjavio je trener Milorad Kosanović, posle utakmice sa Partizanom. D.M.

Jedan komentar

  1. Da li je lopta ušla ili nije možda može biti diskutabilno ali nije diskutabino da se radi o ofsajdu,to se delimično vidi i na ovoj slici.Na video snimku je još jasnije,dileme nema.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*