Home / Fudbal / SUDIJA NAPRAVIO FUDBALSKI VAŠAR Na korektnom meču Tabane-Temnić sudija pokazao 17 kartona i varvarinci završili sa osam igrača

SUDIJA NAPRAVIO FUDBALSKI VAŠAR Na korektnom meču Tabane-Temnić sudija pokazao 17 kartona i varvarinci završili sa osam igrača

NIŠ – U Srpskoj ligi Istok završen je jesenji deo prvenstva, na liderskoj poziciji zimovaće varvarinski Temnić (na slici), koji je i na poslednjem meču u Jagodini pobedio Tabane, ali u pravoj vašarskoj atmosferi. Akter je bio sudija Jovan Nedeljković iz Leskovca koji je u mirnoj i korektnoj utakmici podelio igračima oba tima čak 14 žutih i tri crvena kartona!

– Tako suđenje do sada nismo videli, to je bila bruka i sramota, pravi vašar na terenu. Sudija Nedeljković ponašao se kao da se fudbal igra zbog njega. Nama je već u prvom delu isključio dvojicu fudbalera, u drugom i trećeg. Tabanu je dodelio 8, a nama 6 žutih i 3 crvena! Neviđeno, kao da je na teren zalutao- ogorčeni su Varvarinci na sudiju.

Rezultati 17. kola: Zaplanjac-SFS Borac 1:2, Car Kostantin-Dubočica 5:0, Radnički (S)-Pukovac 7:0, Jedinstvo (B)-Jedinstvo (P) 2:0, Radan-Budućnost 1:0, Sinđelić-Radnički (P) 0:2, Trstenik PPT-Moravac 1:0, Rtanj-Dunav 3:5 i Tabane-Temnić 0:1. Prvi  je Temnić sa 44, Radnički (P) ima 39, a na dnu su Radan sa 8, Pukovac i Jedinstvo (P) po 9 bodova. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*