Home / Info / SUDIJA BRIH ZAVARIO I SRBIJU I VAR Nemac nije otpoštovao kolege da pogleda snimak prekršaja nad Mitrovićem i ostao pri svojoj odluci

SUDIJA BRIH ZAVARIO I SRBIJU I VAR Nemac nije otpoštovao kolege da pogleda snimak prekršaja nad Mitrovićem i ostao pri svojoj odluci

KALINJINGRAD – Ceo fudbalski svet, koji prati dešavanja na Mundijalu u Rusiji, ostao je zaprepašćen kako je nemački sudija Feliks Brih delio nepravdu na meču Srbija – Švajcarska i sa kakvom je drskom krađom oštetio našu reprezentaciju i na neviđen način ih odveo u poraz (2:1).

Posebno ih je začudio najočigledniji penal koji nije dosudio u 66 minutu za Srbiju, kada su dvojica Švajcaraca rvačkim zahvatima oborila Aleksandra Mitrovića. Kakva mu je bila namera govori podatak da nije mario ni za sugestiju kolega da pogleda snimak prekršaja na VAR-u.

– VAR je automatski premotao snimak tokom utakmice Srbije i Švajcarske . „Tiha provera“ je završena i sugerisano sudiji Brihu da zvanično pregleda snimak. Samo glavni sudija može da zatraži zvaničan pregled kako bi potvrdio svoju odluku. A ovom prilikom je bio zadovoljan svojom odlukom na terenu“, stoji u saopštenju VAR-a na zvaničnom Tviter nalogu. (Foto: AP)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*