Home / Fudbal / STO HILJADA ZA BOLESNOG NECU Fudbaleri Napretka uplatili novčanu pomoć sa iskrenom željom da mali Nemanja Damčević što pre ozdravi

STO HILJADA ZA BOLESNOG NECU Fudbaleri Napretka uplatili novčanu pomoć sa iskrenom željom da mali Nemanja Damčević što pre ozdravi

KRUŠEVAC (6.7.) – Stručni štab i fudbaleri Napretka odmah po saznanju da je sedmogodišnjem Nemanji Neci Damčeviću potrebna novčana pomoć da bi otišao u poznatu kliniku u Parizu i nađe leka teškoj bolesti (tumor na mozgu), brzo su sakupili i uplatili sto hiljada dinara sa iskrenim željama da dečačić što pre ozdravi.

Roditelji nemaju toliko para da mogu da plate skupo bolničko lečenje potrebna im je pomoć dobrih ljudi da mali Neca ozdravi. Zato su u situaciji da mole sve koji mogu i hoće da pomognu da to urade što pre, a mogu to da učine ako upišu – 329 i pošalju SMS na 3030. Cena poruke je 200 dinara.

Primer Napretka čiji su fudbaleri pokazali da imaju veliko srce i dušu, a nije im prvi put da učestvuju u humanitarnim akcijama, treba da slede i drugi sportski kolektivi, savezi, fudubalske sudije i mnogi drugi, da pomognu ljudima koji sami ne mogu da se izbore sa svojim problemima. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*