Home / Mozaik / Ljubav i seks / ŠTA JE DEVOJKAMA NEODOLJIVO KOD MUŠKARACA Privlačnost je važna ali drugi detalji koji vas mogu učiniti uspešnijim

ŠTA JE DEVOJKAMA NEODOLJIVO KOD MUŠKARACA Privlačnost je važna ali drugi detalji koji vas mogu učiniti uspešnijim

astro zaljubljeni 3

Mnogi će reći – sa devojkama se nikad ne zna, sa njima nema pravila. Ipak, da li je stvarno tako? Iskustva brojnih markantnih muškaraca govore suprotno. Uz nekoliko jednostavnih stvari, bićete znatno privlačniji svakoj devojci, naročito onima koje drže do sebe. Predstavljamo Vam pet osnovnih stvari, koje su devojkama neverovatno privlačne.

MIRIS Uprkos ustaljenom mišljenju da je za zavođenje neophodno utošiti silan novac i kupovati samo skupe stvari, to u praksi nije tako. Nisu Vam potrebni krajnje nepristupačni Chanel i Burberry parfemi da bi privukli Vašu lepšu polovinu. Istraživanja su pokazala da devojke naročito vole „prirodan“ miris muškarca, jer na taj način odaje muževnost i snagu. Naravno, nemojte preterivati i izbaciti parfeme iz upotrebe, samo je skroz nepotrebno da preterujete u košišćenju mirisa. Činjenica je da svaki muškarac ima svoj jedinstveni „prirodni“ miris, koji zavisi od mnogo stvari. Naime, što se zdravije hranite, to je i Vaš miris prijatniji. Izbegavajte hranu sa mnogo začina i jakih mirisa, jer to svakako odbija nežniji pol.

MANIRI I ovo je jedna od najvećih zabluda u današnje vreme. Da samo ako ste nepristojni, arogantni i nadmeni, imate šanse kod devojaka. Možda i jeste tako, ali kod tinejdžerki, koje još uvek ne znaju šta žele od života. Devojke svakako žele kraj sebe pravog gospodina, koji je prijatan i uglađen sa svima. One sude o njemu, po načinu na koji se on ophodni prema svojoj okolini i njemu bliskim ljudima. Pravila bontona se moraju poštovati uvek! Osvojite Vašu lepšu polovinu lepim manirima, i „kupili“ ste je zauvek.

NEŽNOST Sasvim je ok da budete muško u Vašoj vezi, ali nemojte da preterujete. Grubijane niko ne podnosi a bezosećajnost je odlika plitkih osoba, koje nikome nisu privlačne. Slobodno sa vremena na vreme „otvorite svoje srce“ i pokažite da Vam je stalo do nje. To ne znači da ste „mekušac“, već jednostavno da Vam je mnogo stalo do nje. Izvedite je na večeru, platite piće i pozovite na ples…Prava romantika nikad nije umrla i nema razloga da joj ne pokažete nežnost. Devojka se u tim trenutcima oseti posebno i poželjno.

TAJNE Svaki muškarac ima nešto što bi rado sakrio od javnosti, što drži samo za njega. Bilo da su u pitanju sitnice ili krupne stvari, od životne važnosti. Međutim, ukoliko podelite Vaše tajne i stvari koje Vas muče sa Vašom lepšom polovinom, stvoriće se osećaj poverenja i bliskosti. Jednostavno, devojke vole da se osete važnom i da pomažu svojoj okolini, sa znatno većim stepenom empatije od muškaraca. Intimni razgovori o stvarima koje Vas muče jasan su znak devojkama da im verujete i da se kraj Vas i one osećaju sigurno. Poverenje se gradi postepeno i budite vrlo pažljivi sa takvim stvarima. Vremenom i ona će poželeti sa Vama da deli svoje intimne trenutke i videti osobu vrednu poštovanja.

RITAM Iako postoji izreka – ne veruj čoveku koji ume da pleše, to u praksi i nije toliko istinito. Naime, devojkama je naprosto neodoljivo da kraj sebe imaju pravog muškarca, koji nema „dve leve noge“ i koji na pravi način ume da zavede. U istraživanju, potvrđeno je da devojke smatraju muškarce koji umeju da plešu neodoljivim. Ukoliko Vam je ovo problem, odvojite malo slobodnog vremena i upišite najbližu školu plesa, garantovano se isplati…

(Izvor: Muski magazine)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*