Home / Fudbal / SRUŠILI TRADICIJU I OSVOJILI BODOVE Posle 14 utakmica fudbaleri Napretka pobedili Voždovac (3:1) i trasirali put za beg sa začelja

SRUŠILI TRADICIJU I OSVOJILI BODOVE Posle 14 utakmica fudbaleri Napretka pobedili Voždovac (3:1) i trasirali put za beg sa začelja

KRUŠEVAC – Pribojavali su se fudbaleri Napretka pred utakmicu sa Voždovcem jer 14 superligaških ih nisu pobedili, ali nadvisili su sebe prekinuli neugodnu tradiciju i još osvojili preko potrebne bodove kojim su trasirali put za beg sa začelja tabele. Sada lakše dišu i na zimsko ferije će se bezbrižnije odmarati, bolje pripremiti i pojačati za nastavak prvenstva.

Pobedili su odličnu ekipu Voždovca u igri koja je bila puna dinamike, lopta je samo letela. Već u 18 minutu gosti su preko Pantovića poveli, ali to nije dekoncentrisalo Čarapane i u 30 minutu Marinković je poravnao rezultat. Ređali su se napadi bez radosti sve do 80 minuta kada je sa bele tačke Melunović zatresao mrežu, a u 90 minutu postavio i konačan rezultat.

IGRA SVE BOLJE I BOLJE

– Napredak se od kako je došao trener Stevanović stabilizovao, igra sve bolje i bolje i ja od srca čestitam na pobedi i želim sve najbolje. Sa druge strane ponosan sam na moje igrače i jako sam zadovoljan kako smo izgledali, to je fudbal koji mi treba da igramo, podižemo formu iz kola u kolo i uživam da radim sa njima- izjavio je Jovan Damjanović, trener Voždovca.

ČESTITAM MOJIM IGRAČIMA

– Dobili smo velikog protivnika i napravili jedan veliki korak ka opstanku. Nismo danas bili na nivou utakmica sa Proleterom i Čukaričkim, a koje smo izgubili. Protiv Voždovca nismo igrali pas igru, hteli smo da uđemo iza leđa veznog reda, uspeli smo to tri puta, na način kako je trenirano i pobedili smo. Išli smo na rezultat, svesno dugim loptama preskakali igru, čestitam igračima na vrhunskoj borbi i načinu kako smo pobedili- istakao je Goran Stevanović, trener Napretka. D.MITROVIĆ

SUDIJI ŠEGRTU PRILIČI PREZIME – MAJSTOR

Čudili su se ljubitelji fudbala  širom naših stadiona koliko su puta delioci pravde oštetile fudbalere Napretka u poslednjih nekoliko prvenstava. Pamtiće se otimane pobede, krađe, izmišljani penali, drska ponižavanja..

Glavni sudija na utakmici Napredak – Voždovac Jovan Šegrt bio je sušta suprotnost brojniim kolegama – sudio je bez greške! Sve je video i pravično presuđivao. Zato se čulo da Jovanu Šegrtu priliči da dobije prezime – Jovan Majstor.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*