Home / Ostale vesti / SRPSKA NOVA SA “NIKAD NIJE KASNO” Pevači iz najgledanije muzičke TV emisije smenu godina dočekali na Trgu Kosovskih junaka

SRPSKA NOVA SA “NIKAD NIJE KASNO” Pevači iz najgledanije muzičke TV emisije smenu godina dočekali na Trgu Kosovskih junaka

KRUŠEVAC – Hiljade Čarapana, u društvu komšija iz okolnih varoši, čekali su smenu Srpske nove godine na Trgu Kososvskih junaka u centru Carskog grada, a sve najbolje poželeli su im učesnici najgledanije muzičke TV emisije „Nikad nije kasno“ koju uređuje njihov zemljak Žika Jakšić.

Ovo je bilo prvi put da pevači učesnici, afirmisani u ovoj emisiji, sa voditeljima Žikom Jakšićem i Draganom Katić, kao i orkestrom Aleksandra Sofronijevića izađu van TV studija i uživo se lepo druže sa Čarapanima. Pesme za uživanje počela su u 20 sati i trajale do kasno posle ponoći.

-Ideja da budemo ovde potekla je od Kruševljana, a razlog je moja posebna emotivna vezanost za moje Čarapane. U ovom gradu sam, ovom kaldrmom, svakodnevno tabanao u srednju, posle i u Višu pedagošku školu, tu su mi duša i mladost ostale- ne zaboravlja Žika Jakšić svoje Čarapane.

Pevači koji su u novogodišnjoj hladnoj noći nastupali i razgalili publiku: Zorica Nedeljković, Milutin Sretenović-Sreta, Lenče Kukić, Kale Dijamant, Nihada Kapetanović, Zoran Živković-Hoze, Dobrila Ivanovska Čabrić i Ringo Hamidović. Za mlade se pobrinuo popularni Tropiko bend. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*