Home / Fudbal / SNEG PRODUŽIO ZIMSKI ODMOR Tri utakmice prvog kola Srpske lige Istok odložene su zbog snega, a na ostalim domaće ekipe su sigurno igrale

SNEG PRODUŽIO ZIMSKI ODMOR Tri utakmice prvog kola Srpske lige Istok odložene su zbog snega, a na ostalim domaće ekipe su sigurno igrale

NIŠ – Tri utakmice u Srpskoj ligi Istok odložene su u prvom prolećnom kolu zbog golemog snega koji je prekrio terene u Timočkoj krajini, tako da nisu igrani susreti u Boljevcu (Rtanj-Trajal), Soko Banji (Ozren-Budućnost) i u Zaječaru (Timok-Tabane).

Na ostalim susretima, osim u Lebanu gde je Radnički uspeo da remizirao sa Radanom, domaće ekipe su sigurno igrale i osvajale bodove. Na tabeli i dalje vodi Trajal i ako ima utakmicu manje, ali i tri boda više od paraćinskog Jedinstva.

Rezultati 16. kola: Sinđelić-Jedinstvo (B) 1:0, Trstenik PPT Moravac 2:0, Jedinstvo (P) Dunav 1:0, Car Konstantin-Pukovac 1:0 i Radan-Radnički 0:0. Utakmice Ozren-Budućnost, Rtanj-Trajal i Timok-Tabane odložene su zbog snega.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*