Home / Fudbal / SLOGI LEPO NA LIDERSKOJ POZICIJI Smederevci su dugo vodili trku “na zapadu”, ali pali su na četvrto mesto posle poraza u Aranđelovcu

SLOGI LEPO NA LIDERSKOJ POZICIJI Smederevci su dugo vodili trku “na zapadu”, ali pali su na četvrto mesto posle poraza u Aranđelovcu

KRAGUJEVAC – Fudbaleri Smedereva jesen su završili na vodećoj poziciji Srpske lige Zapad, ali u nastavku prvenstva posustaju i posle poraza u Lajkovcu sada su tek četvrti na tabeli, a kako sada igraju ne ulivaju nadu da mogu ponovo ka vrhu.

Prvo mesto dobrim partijama prigrabila je Sloga i želi da tu ostane do kraja, prati je uporno Zlatibor, ali dobri poznavaoci fudbala u ovom delu Srbije kazuju da vrh želi i aranđelovačka Šumadija, igra dobro i samo vreba priliku da se vrati na stare staze.

Rezultati 22 kola: Loznica-Karađorđe 3:1, Šumadija (A)-Smederevo 3:1, Polet-Jedinstvo 3:1, Železničar-FAP 1:0, Tutin-Provo 0:3, Zlatibor-Mladi Radnik 3:1, Šumadija (K)-Proleter 0:0 i Sloga-Budućnost 2:0. Vodi Sloga sa 49, Zlatibor ima 46, Šumadija (A) i Smederevo po 44, a na začelju su Jedinstvo putevi sa 11, Šumadija (K) i Železničar simaju po 18 bodova.  N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*