Home / Fudbal / SLOGA PRETOVARENA U PROKUPLJU Fudbaleri Topličanina napunili mrežu slabim Ćićevčanima igrom koja dolikuje lideru na tabeli

SLOGA PRETOVARENA U PROKUPLJU Fudbaleri Topličanina napunili mrežu slabim Ćićevčanima igrom koja dolikuje lideru na tabeli

NIŠ (29.10.) – Efikasnost je već postala odlika klubova u Zoni Zapad i retko se dogodi da se neka utakmica završi bez golova, tako je bilo i u 11. kolu. Najviše ih je palo u Prokuplju gde su fudbaleri Topličanina do vrha napunili mrežu Sloge (Ć), a da se nisu poigravali sa slabašnim protivnikom pobeda bi bila i ubedljivija.

Na začelju ponavlja se višegodiđnja situacija i fenjeraške pozicije na zonaškoj tabeli zauzimaju klubovi iz Rasinskog okruga. I sada je tako, od četiri ekipa koje su betonirane na začelju tabele, čak su tri iz tog kraja. Bošnjane i Sloga (Ć) imaju po 8, a Poljoprivredni 9 bodova i samo im društvo pravi ćuprijska Morava.

Rezultati 11. kola: Lugomir-Jastrebac 3:1, Napredak-Poljoprivrednik 3:0, Sloga (D)-Kopaonik 2:0, Bošnjane-Kosanica 1:2, Morava-SFS Borac 2:4, Jedinstvo-Levač 2:2, Žitorađa-Župa 2:1 i Topličanin-Sloga(Ć) 8:0. Prvi je Topličanin sa 27, SFS Borac ima 25, Kopaonik 22, a na začelju Morava, Sloga (Ć) i Bošnjane sa po 8 bodova. N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*