Home / Mozaik / Astro / ŠKORPIJA ŠAMPION LJUBOMORE Vodeni znaci najteže mogu da podnesu laži i neverstvo partnera

ŠKORPIJA ŠAMPION LJUBOMORE Vodeni znaci najteže mogu da podnesu laži i neverstvo partnera

OVAN Uticaj Marsa i Plutona koji simbolizuju u Ovnovima ludačku ljubomoru. Ovnovi ne biraju ni mesto ni vreme kako bi pokazali partneru da su ljubomorni i uopšte ih nije briga šta okolina o njima misli i šta vidi u tom trenutku. Zbog toga je Ovnov partner stalno pod prismotrom.

BIK Biku se poverenje lako uzdrma ukoliko njegov partner samo prokomentariše izgled nekog drugog. Poljem partnerskih odnosa posesivnog i tvrdoglavog Bika upravlja Pluton zbog čega osobe rođene u ovom znaku teško podnose bilo kakav oblik nadmenosti ili partnerove izdaje.

BLIZANCI Kao i ostale vazdušne znake, Blizance ume da obuzima ljubomora. Iako su svesni utiska koji ostavljaju na suprotni pol, jasno im je da se i njihov partner može naći u sličnoj situaciji. Blizanci ljubomoru ne iskazuju pravljenjem scena već postavljaju zamke kako bi ga zadržali.

RAK Iako tako ne deluju osobe rođene u znaku Raka su veoma sumnjičave. Njihov vladar Mesec, simboliše intuiciju i jake emocije, ih uvek upozorava kada je njihov odnos sa partnerom ugrožen. Zato će se Rakovi primiriti ukoliko nemaju dokaz za izdaju, a ukoliko ga imaju spremiće osvetu.

LAV Iako Lav voli da i njegov partner, kao i on sam bude primećen, njegova posesivnost ne trpi nikakve
partnerove izlete, makar se radilo i o najbezazlenijem flertu. Lavovi su svesni topline koju pružaju svom partneru, ali ih ipak ljubomora upozorava da se partner “hladi”.

DEVICA Devicom upravlja Merkur, simbol komunikacije. Zbog toga često Device nisu svesne uživanja koje im pruža flert sa kolegama. To je i najčešći povod za Devičinu ljubomoru jer je svesna da ni njen partner nije imun na opušteno ćaskanje sa kolegama

VAGA Vage nisu mnogo sklone ljubomori, ali njihovog partnera ne čeka lep provod ukoliko mu padne na pamet da švrlja okolo, bilo da gleda druge devojke ili momke ili na neki drugi način. Iako je prilično racionalna Vaga ne podnosi da joj bilo ko ili bilo šta ugrozi vezu ili brak.

ŠKORPIJA Apsolutni šampion u ljubomori je Škorpija. Zbog svoje strastvene, ali veoma ranjive prirode, Škorpije veoma burno reaguju i na najbezazlenije sitnice koje niko drugi ne bi ni primetio. Iako ljubomoru skriva urođenom samokontrolom, osobe rođene u znaku Škorpije odaće pogled.

STRELAC Osobe rođene u znaku Strelca odmah reaguju ukoliko ih partner pravi ljubomornim. Otvoreno će svom partneru reći da mu smeta flertovanje sa drugim ljudima jer ako bi jednom prešao preko nečeg takvog, sledeći put Strelac neće biti tako tolerantan.

JARAC Iako ne odaje takav utisak, Jarac je veoma ranjiv i pogađaju ga situacije u kojima ga partner pravi ljubomornim, svesno ili ne. Suzdržan Jarac to neće pokazati jer su mu povređeni ponos I dostojanstvo. Jarac neće oprostiti prevaru svom partneru.

VODOLIJA Vodolijama upravlja Uran, planeta flerta i avantura, pa Vodolija često bira partnere koji tolerišu njene hirove. Ipak, ako je Vodolija podlegla ljubomori, potrudiće se da to sakrije i prećuti svojim ponašanjem i načinom komunikacije, ali nikada u svom životu preko toga neće preći

RIBE Ribe su najromantičniji znak zodijaka. Zbog toga se u potpunosti predaju svom partneru, ali ih je i veoma lako povrediti. Svoju ljubomoru će iskazati tako što će prvo početi da preispituje sebe i svoje postupke. Riba može da oprosti prevaru, ali će patiti da se slično može ponoviti.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*