Home / Info / “SJAJ KOČINAC” ZASIJAO U VARVARINU Na “Novogodišnjem turniru” u malom fudbalu paraćinska ekipa osvojila najbogatiju nagradu

“SJAJ KOČINAC” ZASIJAO U VARVARINU Na “Novogodišnjem turniru” u malom fudbalu paraćinska ekipa osvojila najbogatiju nagradu

VARVARIN (25.12.) – Završen je veliki “Novogodišnji turnir” u malom fudbalu, igran u Hali sportova u ovoj pomoravskoj varoši, koji je pobudio veliko interesovanje među ljubiteljima petoparca, a na finalnoj priredbi na tribinama je bilo oko hiljadu ljudi. Učestvovalo je četrdeset ekipa iz šire okoline koje su se nadmetali u konkurenciji pionira, kadeta, veterana i seniora.

Popularni turnir je organizovao ovdašnji Sportsko-turistički centar “Temnić, a nagradni fond je bio bogat. Prva ekipa osvojila je 150, druga sto, a treća pedeset hiljada dinara. Pioniri su se radovali paketićima, veterani su dobili 70, a kadeti 80 posto od uplaćenih kotizacija u svojim konkurencijama.

U grupi seniora najbolja je bila paraćinska ekipa “Sjaj Kočinac”, druga je FK Varvarin, a treća JKP Varvarin. Među veteranima prvi su fudbaleri “Đukić komerca” iz Varvarina, drugi Mladost iz Toljevca, a treći Livra iz Padeža. U klasi kadeta najbolja je paraćinska ekipa Jedinstvo beli, druga je “Car Lazar” iz Kruševca, a treća Jedinstvo crveni iz Paraćina. Kod pionira na pobedničko postolje popeli su se fudbalerčići Morave 1 iz Ćićevca, drugi je “Car Lazar iz Kruševca, a na trećem mestu plasirala se paraćinska ekipa simpatičnog imena – “Jedva se zbrasmo”.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*