Home / Svašta nešto / SIGURNI ZNACI DA ĆE SE “ONO” DOGODITI  Prepoznajte da vas devojka želi i tako izbegnite nesporazume i neprijatne situacije

SIGURNI ZNACI DA ĆE SE “ONO” DOGODITI  Prepoznajte da vas devojka želi i tako izbegnite nesporazume i neprijatne situacije

Ruku na srce, najsigurnije je da otvoreno razgovarate o seksu, a to savetuje i ekspert za ovu oblast života  dr Leks Braun-Džejms. Tako niko neće osećati pritisak da se upusti u seksualni odnos, ako još uvek nije spreman na to. Sa druge strane, ako niste spremni na otvoren razgovor o tome, ovi signali bi mogli da vam otkriju da li vas partner/ka želi.

 Pristanak

Ništa ne uništava želju za seksom kod žena kao muškarac koji je grub, napadan. Ako želite da budete intimni, ključ je u tome da i ona bude uzbuđena kao i vi, a to ćete postići jedino ako ona da pristanak. „Trebalo bi da vam da dozvolu za svaki korak koji preduzimate, i to tako što će vam reći da li joj to prija, da li u tome uživa.‘Posao’ muškarca je da započne razgovor o intimnosti, da partnerki da do znanja da je spreman za korak dalje, ali da je ne pritiska“, kaže bračni terapeut Marisa Nelson.Nikako i nikada nije seksi da manipulišete nekim kako biste tu osobu odvukli u krevet.
Pitaće vas o planovima

Ako vas partnerka ispituje o planovima za kasnije ili ujutru, moguće je da pokušava da ispita koliko ćete vremena imati da uživate u post-seksualnom maženju.„Kada žena razmišlja o tome da bude intimna sa muškarcem, postavlja pitanja o njegovom rasporedu i rutini da bi ispitala kako će izgledati ako provede noć sa njim“, kaže Nelson.

 Približavaće vam se

Kako vas vremenom upoznaje, „spuštaće gard“, biće opuštenija u vašem društvu. A, kada se to desi, kada joj postanete privlačni kao potencijalni partner, fizički će vam se sve više primicati jer će vas želeti u svojoj blizini.

 Ispitivaće vas o “istoriji”

Na suptilan način će vam dati do znanja da razmišlja o seksu sa vama, tako što vas ispitivati o vašim ranijim seksualnim iskustvima – da li koristite zaštitu, koliko partnerki ste imali. Ipak, bračni terapeut kaže da čak i kada primetite ove signale ne treba da “navalite” na partnerku, već da je to znak da bi trebalo da razgovarate o tome da li ste spremni za seks. (Mondo.rs)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*